آژانس دیجیتال مارکتینگ ویرا

10 تا از افزونه های امنیتی وردپرس

 

 

10 تا از افزونه های امنیتی وردپرس:

 

در اینجا می خواهیم 10 تا از افزونه های امنیتی را معرفی کنیم

و در 10 افزونه های وردپرس هم چند تا افزونه ی امنیتی را معرفی کردیم

 

Wordfence security -1

WP Cerber security -2

3- All in one security & firewall

4- security ninja

Bulletproof security -5

Sucuri security -6

Malcar security -7

WebARX  security-8

Vaultpress -9

Sucupress -10

 

1-افزونه Wordfence security

 

 

این افزونه با استفاده از روابط کاربرپسند و ویژگی هایی مثل : اسکن بد افزاری های امنیتی، جلوگیری از فعالیت های مشکوک و مسدود سازی ترافیک بر اساس IP یا نام هاست توانست به سایت های سراسر دنیا کمک کند.

 

2-افزونه WP Cerber security

 

 

افزونه cerber security در نسخه ی رایگان خود نیاز های ضروری وب سایت را تامین می کند ولی اگر می خواهید که لایه های امنیتی خود را بیشتر کنید؛ می توانید نسخه ی پولی این افزونه را خریداری کنید. ویژگی هایی که می توان اشاره کرد : احراز هویت دو مرحله ای ،ارائه فهرست access List به دسترسی IP های خاص برای محدود کردن وب سایت

 

 

3-افزونه All in one security & firewall

 

 

اگر سایت تان کوچک یا شخصی هست این افزونه بهترین انتخاب هست. این افزونه تغییر تنظیماتی مانند: نام کاربری و رمز عبور را می دهد تا هکر ها نتوانند از اطلاعات شخصی شما استفاده کنند. همچنین قابلیت ثبت نام Honeypot برای نشان دادن ربات های خرابکار را دارد و می تواند حدس بزند که این فرم را ربات پر کرده است.

 

4- افزونه security ninja

 

 

بیشترین امکاناتش در نسخه ی پولیش هست. این افزونه بیش از 50 تست را روی سایت شما راه اندازی کند و فایل های وردپرس ، مجوز MySQL و تنظیمات PHP  را آنالیز می کند.  از ویژگی هاش می توان شناخت آسیب پذیری در نسخه رایگان و پیدا کردن مشکلات احتمالی را نام برد.

 

5- افزونه Bulletproof security  

 

 

این افزونه نسبت به افزونه های دیگر به دانش فنی بیشتری نیاز دارد و قابلیت Idle session logout یا ISL که از جاوا اسکریپت استفاده می کند تا کاربران را ردیابی کند

 

6- افزونه security Sucuri

 

 

از این افزونه می توان برای اقدامات امنیتی بعد از هک ،مانیتورینگ لیست سیاه و امکان اسکن از راه دور انجام داد.

 

7-  افزونه security MalCare

 

 

این افزونه در دو نسخه رایگان و پرمیوم استفاده می شود و بیشتر از 10 هزار نفر نصب کرده و استفاده می کنند. در نسخه ی رایگان شناسایی و پاکسازی بد افزاری ها در 60 ثانیه و در نسخه ی پرمیوم امکان مشاهده فایل های آلوده و پاکسازی در برابر لیست سیاه گوگل رامی توان انجام داد.

 

8- افزونه WebARX security

 

 

شما می توانید از طریق داشبورد مبتنی ترافیک سایت خود را کنترل کنید اما از نسخه ی رایگان آن فقط 7 روز می توانید استفاده کنید و بعد باید نسخه پرمیوم این افزونه را تهیه کنید.

 

  9-افزونه Vaultpress

 

 

این افزونه تمام پست ها، فایل های چند رسانه ای و تمامی تنظیمات را در سرور های خود بک آپ گیری می کند و در برابر هکر ها و  بد افزار ها ایمن می نماید. معمولا همه قدرت بک آپ گیری را دست کم می گیرند ولی حتی بهتریت افزونه ی امنیتی هم %100 هم نمی تواند ایمن نگه دارد و همیشه برای نفوذ راهی وجود دارد. از ویژگی های کلیدی  این افزونه حذف ویروس و بدافزار ها ، بازگردانی بدون دردسر اطلاعات در صورت بروز مشکل، نگهداری 30 روزه بک آپ و حفاظت از سئو، بازدیدکنندگان و برند سایت شما هست.

 

10- افزونه Secupress

 

 

این افزونه امنیتی نسبتا پرطرفدار هست و در این افزونه قرار هست که هم ویزگی های رایگاه و هم پرمیوم این افزونه را نام ببریم

 

ویژگی های رایگان :ارائه گزارش امنیتی با فرمت PDF و دیواره آتشین یا فایروال

ویژگی های پرمیوم :تایید هویت دو مرحله ای و اجبار کاربران به تولید رمز عبور های قوی تر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + پانزده =