آژانس دیجیتال مارکتینگ ویرا

فریم ورک های پرطرفدار برای توسعه دهندگان وب

کاربرد اصلی فریم ورک های فرانت اند

ایجاد ابزارهای تعاملی و توسعه وب سایت های واکنش گرا کاربردهای اصلی چارچوب های فرانت اند هستند که برای افزایش ترافیک محصولات ثابتی ایجاد می کنند و برنامه های تلفن همراه و ظاهر سایت را ارتقا می دهند.

ویژگی‌ها و برنامه‌ها به طور منطقی پاسخگوتر هستند

فریم ورک front-end به توسعه دهندگان وب اجازه می‌دهد تا برنامه‌هایی با ویژگی‌های واکنش سریع ایجاد کنند. آنها در مونتاژ خود انعطاف پذیر و سریع هستند، که به برنامه اجازه می‌دهد با یک ضربه سریع واکنش نشان دهد و در آن پایبندی عمل کند.

فریم ورک انگولار

Angular

لیست بهترین فریم ورک‌های توسعه front end بدون ذکر Angular ناقص است. Angular یک ریمورک واحد است که بر اساس TypeScript است.

Angular که به طور رسمی‌در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، توسط گوگل تأسیس شد تا شکاف بین نیازهای روزافزون فناوری و مفاهیم معمولی را که نتایج را نشان می‌دهند پیوند دهد.

این بدان معناست که هماهنگی زمانی واقعی بین نما و مدل وجود دارد، جایی که هر تغییری در مدل به سرعت در نمایش تکرار می‌شود

و بالعکس. این فریمورک با php سازگار می‌باشد. جهت اطلاعات بیشتر در مورد این که PHP چیست اینجا کلیک نمایید.

اگر طرح شما شامل برنامه‌های وب یا موبایل در حال توسعه است، Angular یک انتخاب عالی است. همچنین شما می‌توانید از این چارچوب برای ساخت برنامه‌های وب پیشرفته و همچنین چند صفحه ای استفاده کنید.

در مقایسه Angular در مقابل React، یادگیری Angular ساده نیست. 

Vue.js

امروزه یکی از ساده‌ترین فریم ورک‌ها Vue.js است. شایسته است پیچیدگی‌هایی را که توسعه دهندگان نرم افزار Angular با آن مواجه هستند، از بین ببریم.

این فریمورک اندازه کوچکی دارد و دو مزیت اصلی دارد – DOM بصری و مبتنی بر مؤلفه.

این فریم ورک فرانت اند همه کاره است و به شما در انجام وظایف مختلف هنگام ساخت برنامه‌های کاربردی وب کمک می‌کند.

با این وجود، شیائومی، علی‌بابا، رویترز و 9Gag کاربران این فریم‌ورک هستند.

React.js

ری اکت در فاصله بین معرفی آنگولار و Vue.js رونمایی شد. این فریم ورک نیز به‌صورت متن‌باز و رایگان در دسترس قرار گرفت.

همانند آنگولار، ری اکت برای طراحی و ساخت سایت‌ها و برنامه‌های تحت وب تک‌صفحه‌ای به کار می‌رود؛ با این تفاوت که مدیریت این صفحه‌ها راحت‌تر است.

این ویژگی این امکان را ایجاد می‌کند که قابلیت به‌روزرسانی صفحه‌ها بدون لود در پروژه‌های بزرگ‌تر و پیچیده‌تر پیاده شود و بتوان این قابلیت‌های ایجادشده را تحت الگوی (MVC) با سایر فریم ورک ها ادغام کرد.

در ری اکت به‌جای استفاده از جاوا اسکریپت معمولی از (JSX) استفاده می‌شود که یک جاوا اسکریپت ساده است و این امکان را ایجاد می‌کند که(HTML)  را درون جاوا اسکریپت بیاورند.

ری اکت نیتیو (React Native) یک فریم ورک مبتنی بر جاوا اسکریپت مخصوص توسعه برنامه‌های مخصوص موبایل و محصولات مایکروسافت است که از ری اکت مشتق شده است.

سادگی و یادگیری راحت، جریان یک‌طرفه کنترل دیتا و کتابخانه بومی که برای توسعه یک اپلیکیشن برای چند سیستم‌عامل به‌طور هم‌زمان استفاده می‌شود، دیگر مزایای این فریم ورک است.

jQuery

jQuery

جی کوئری یکی از فریمورک های فرانت اند اولیه است که در سال ۲۰۰۶ معرفی شد. صرف نظر از تاریخ انتشار آن، چیزی که آن را متمایز می‌کند، اهمیت آن در فضای فناوری امروزی است. جی کوئری نه تنها استفاده را آسان می‌کند، بلکه نیاز به اسکریپت کدهای جاوا اسکریپت گسترده را نیز کاهش می‌دهد. اساسا، jQuery برای عملیات دستکاری DOM و CSS و تقویت تعامل و عملکرد یک وب سایت استفاده می‌شود. علاوه بر این، آخرین توسعه در این چارچوب به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا برنامه‌های تلفن همراه بومی‌را با طرح UI مبتنی بر HTML5 – jQuery Mobile ایجاد کنند. علاوه بر این، jQuery مرورگر پسند است و از مرورگرهایی که شما قصد استفاده از آنها را دارید پشتیبانی می‌کند.

 

 

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =