آژانس دیجیتال مارکتینگ ویرا

مجموعه نرم افزاری آفیس چیست و چه کاربردی دارد ؟

تاریخچه نرم افزاری آفیس چیست؟

مجموعه نرم افزاری مایکروسافت آفیس اولین بار در  سال 1989 و تنها برای سیستم عامل مک منتشر شد اما با گذشت تنها 1 سال یعنی در سال 1990 این محصول برای سیستم عامل ویندوز نیز منتشر شد و در ابتدا تنها نرم افزار هایی که در این مجموعه نرم افزاری حضور داشتند نرم افزار های ورد، پاورپوینت و اکسل بودند.

مجموعه نرم افزاری آفیس شامل چه نرم افزار هایی می باشد؟

این مجموعه نرم افزار شامل 11 نرم افزار مخصوص برای کار های اداری از جمله تایپ و ارائه ومحاسبات ریاضی و… می باشد که در ادامه به معرفی تک تک این نرم افزار ها خواهیم پرداخت.

1.Word چیست؟

نرم افزار Microsoft Office Word یکی از نرم افزار های مجموعه نرم افزاری آفیس می باشد که شما با استفاده از این نرم افزار قادر خواهید بود تا از یکی از قدرتمند ترین نرم افزار های ویرایش و یا ایجاد فایل متنی استفاده کنید و یکی از نرم افزار های لازم برای ورود به بازار کار نیز می باشد.

میتوانید فایل های تان را با فرمت صفحات وب HTML یا PDF ذخیره کرده و از آن فایل ها استفاده کنید.

نرم افزار مایکروسافت ورد ابتدا با نام مالتی تولز ورد در سال 1983 برای سیستم های آی بی ام و زنیکس منتشر شد و قابلیت اجرا بر روی سیستم عامل DOS را هم دارا بود. در سال 1984 با تاسیس شرکت مایکروسافت این نرم افزار برای کامپیوتر های اپل و سیستم های مکینتاش نیز منتشر شد و سپس با انتشار نسخه های بیشتر برای سیستم عامل های مختلف برای ویندوز هم منتشر شد و اکنون برای اندروید نیز قابل دسترسی می باشد.

word

 

2.Power Point چیست؟

نرم افزار مایکروسافت پاور پوینت یک نرم افزار مناسب برای ارائه و سخنرانی می باشد، به گونه ای که شما میتوانید با استفاده از این نرم افزار برای ارائه یا سخنرانی خود اسلایدر های زیبا و چشم نواز و جذاب بسازید تا بتوانند کامل کننده صحبت های شما در جلساتتان باشند.

شما با استفاده از این نرم افزار می توانید اطلاعات خود را درون آن تایپ کرده و حتی عکس هایی هم به آن اسلاید ها اضافه کرده. برای عکس های خود استایل مناسب انتخاب کنید برای آن ها سایه طراحی کنید و… . می توانید متن های خود را شخصی سازی کرده فونت آن ها را تغییر بدهید از رنگ های متنوع استفاده کنید و … .

power-point

3.Excel چیست؟

نرم افزار Microsoft Office Excel یکی از نرم افزار های مجموعه نرم افزاری مایکروسافت آفیس می باشد که شما با استفاده از آن میتوانید محاسبات ریاضی و آماری و متنی و ترسیم نمودار را انجام دهید.

نمونه ای از آدرس دهی یک سلول را اگر بخواهیم مثال بزنیم میگوییم، سلول A18 یعنی ستون اول و ردیف 18 ام.

از نرم افزار های مشابه مایکروسافت اکسل میتوان به نرم افزار پر طرفدار و محبوب Google Sheet اشاره داشت.

Escell

4.Publisher چیست؟

نرم افزار مایکروسافت پابلیشر هم یکی دیگر از نرم افزار های مجموعه نرم افزاری آفیس به شما می رود و این نرم افزار برای همه اقشار کاربردی نیست و فقط گروهی خاص از این نرم افزار استفاده میکنند.

Publisher

5.Access چیست؟

نرم افزار مایکروسافت اکسس یکی دیگر از نرم افزار های این مجموعه نرم افزاری به شمار می رود که شما با استفاده از این نرم افزار می توانید یک پایگاه داده داشته باشید و اطلاعاتتان را در آن ذخیره کنید.

این ها پر کاربرد ترین نرم افزار های مجموعه نرم افزاری آفیس هستند اما چند مورد دیگر از نرم افزار های آفیس با کاربرد خاص نیز در پایین معرفی خواهیم کرد.

Access

6.مایکروسافت InfoPath چیست؟

این نرم افزار از این مجموعه نرم افزاری برای تولید فرم ها و انتشار و دریافت اطلاعات از طریق فرم ها کاربرد دارد. شما با این نرم افزار می توانید فرم های مورد نیاز خود را ساخته و آنها را منتشر کنید و سپس از طریق آنها اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری کرده و سپس آن ها را با نام دلخواه خود ذخیره کنید.

7.مایکروسافت Project چیست؟

نرم افزار مایکروسافت پروجکت یکی دیگر از نرم افزار های این مجموعه نرم افزاری می باشد که مخصوص افراد خاصی که مدیران پروژه هستند کاربرد دارد. شما با استفاده از این نرم افزار میتوانید بر تمامی عملکرد ها وپیشرفت ها و هزینه ها و… پروژه خود نظارت داشته باشید.

8.مایکروسافت SharePoint چیست؟

نرم افزار شیر پوینت یکی دیگر از نرم افزار های این مجموعه نرمافزاری می باشد که کاربرد اصلی آن برای مدیریت مستندات می باشد. در حقیقت وقتی کاربر اطلاعات را توسط یک نرم افزار تحت وب دریافت میکند و تغییرات خود را اعمال کرده و دوباره توسط این نرم افزار آن ها را در مستندات مرکزی ثبت میکند امکان از دست رفتن اطلاعات بسیار کم می شود.

9.مایکروسافت Visio چیست؟

نرم افزار مایکروسافت ویزیو یکی دیگر از نرم افزار های این مجموعه می باشد که افراد مختلف بنا به تخصص شان می توانند از آن استفاده کنند.

این نرم افزار در حقیقت یک نرم افزار دیاگرام کشی می باشد که شما میتوانید ایده ها و اطلاعات و فرایند و کار های خود را با استفاده از این نرم افزار به صورت دیاگرام یا چارت و یا فلوچارت و نمودار در بیاورید و با دیدن ایده های خود به صورت بصری در تصمیم گیری خود راحت تر باشید.

روش های یادگیری آفیس چیست؟

مثل هر نرم افزار دیگری، این مجموعه نرم افزار هم روش های مختلفی برای یادگیری دارد که به اختصار بررسی می کنیم.

پکیج های خودآموز

اگر در محیط وب جستجو کنید، به بسیاری از پکیج های خودآموز و تبلیغاتی برمی خورید. نمی توان ادعا کرد که شما با این پکیج ها چیزی نمی آموزید. عیبی بزرگ در پکیج ها وجود دارد و آن عیب، عدم وجود رفع اشکال و پشتیبانی است. پکیج های خودآموز شاید اصول اولیه را به شما آموزش دهند ولی شما را به مهارت کافی نمی رسانند.

دوره های فشرده آموزشی حضوری یا غیرحضوری

این دوره ها در موسسه های مختلف، به طور اختصاصی آفیس را آموزش می دهند. گاهی به صورت ورکشاپ و گاهی دوره کوتاه مدت برگزار می شوند. نسبت به پکیج های خود آموز، بهترند.

دوره آموزشی ICDL

ICDL مهارت هفتگانه کار با کامپیوتر است که شامل مایکروسافت آفیس هم می شود. این مهارت مهم ترین نیازهای شما را برای ساختن یک رزومه برنده و در محیط کار برآورده می کند.

نتیجه گیری

به طور کلی نرم افزار آفیس، که توسط مایکروسافت ارائه می‌شود، مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی است که برای انجام انواع فعالیت‌های اداری و اداری-محور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مجموعه شامل برنامه‌هایی مانند ورد (Word) برای پردازش کلمات و نگارش مستندات، اکسل (Excel) برای ایجاد و مدیریت صفحه‌های محاسباتی، پاورپوینت (PowerPoint) برای ایجاد ارائه‌های تصویری و اوت لوک (Outlook) برای مدیریت ایمیل و برنامه‌ریزی است.

از نرم افزار آفیس برای انجام کارهای زیر استفاده می‌شود:

  1. نوشتن و ویرایش مستندات، نامه‌ها، گزارش‌ها و مقالات با استفاده از ورد.
  2. انجام محاسبات مالی، آماری و تحلیل داده‌ها با استفاده از اکسل.
  3. طراحی و ایجاد ارائه‌های تصویری برای ارائه‌های کاری و اجلاس‌ها با استفاده از پاورپوینت.
  4. مدیریت ایمیل، برنامه ریزی و تقویم با استفاده از اوت لوک.
سوالات متداول

آفیس چیست؟

آفیس یک مجموعه نرم افزار است که با استفاده از آن می توانید دستیار متخصص خود را در شاخه های مختلف دیجیتال داشته باشید جهت اطلاعات بیشتر به مقاله بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =